Valitse sivu

Tervetuloa Keltainen puumaja -blogiin!

Näitä juttuja kirjoittaa Tiia

Olen 32-vuotias Pohjois-Pohjanmaalla asuva utelias kirjoittaja. Elämäni ajasta yli kaksikymmentä vuotta olen halunnut kirjoittaa tarinoita. Yhtä kauan olen ollut filosofinen pohdiskelija, joten syvällisiä ajatuksia löytyy toisinaan myös artikkeleistani.

Lapsena yöpöytäni kirjapinossa oli aina vähintään viisi kirjaa odottamassa vuoroaan. Harry Potter on tarinoista ehdoton suosikkini. Hyväksi kakkoseksi on viime vuosina noussut The Witcher -saaga. Olen aina ollut melkoinen fantasiatarinoiden ahmatti.

Tällä hetkellä kirjoitan ensimmäistä romaania ja satunnaisesti tätä blogia. Välillä osallistun kirjoituskilpailuihin, joissa olen menestynyt finaali-/palkintotasoisesti. Kirjoitan pääsääntöisesti siitä, mistä haluan itse lukea. Aiheista, jotka kiinnostavat itseäni, ja yksityiskohdista, joista haluaisin herättää keskustelua. Toisinaan kirjoitan pelkästään huviksi.  

Kirjoittamisen lisäksi minulla on yleensä meneillään useampi projekti, joihin suhtaudun aina suunnitelmallisesti ja intohimolla. 

Muita harrastuksia ovat vaeltaminen, pelaaminen ja valokuvaus.

Erityisesti konsoliroolipelit, strategiset lautapelit ja pakohuonepelit ovat suosikkejani. Valokuvaan mieluiten luonnossa, mutta blogin vuoksi kuvaan paljon muutakin. Viimeiset viisi vuotta olen vaeltanut joka syksy Lapissa ja hieman myös Pohjois-Norjassa. Haluaisin hankkia retkipakun, jolla voisin huristella minne huvittaa ja, jossa voisin tarpeen tullen tehdä etätöitä. 

Mikä on Keltainen puumaja?

Keltaisesta puumajasta olen kirjoittanut erillisen postauksen, mutta lyhyesti: Keltainen puumaja oli alun perin turvapaikan kaltainen mielikuvaharjoitus, joka auttoi itseäni kulkemaan kohti omaa päämäärääni silloin, kun päätin ryhtyä vaihtamaan alaa ja muuttamaan muutenkin elämääni haluamaani suuntaan.

Joustamattomat odotukset ja monenlaiset lannistavat kommentit ovat varmasti meille kaikille tuttuja, ikäviä juttuja. Jotkut niistä vaikuttivat pitkään minunkin elämääni. Mielikuvaharjoittelun ja itsemyötätunnon avulla monia kipeää tekeviä ajatuksia ja uskomuksia voi oppia kääntämään positiivisemmiksi.

Keltainen puumaja -blogi edustaa seuraavia asioita:

Jokainen meistä tarvitsee tilan, jossa unelmoida vapaasti ilman kriittisyyttä.

Kukaan meistä ei tarvitse lupaa kasvaa vahvaksi ja määrätietoiseksi.

Jokaisen täytyy voida tuntea olevansa turvassa.

Ole rohkeasti se, kuka olet.

 

Mistä kanavista minut tavoittaa? 

Instagramista: @keltainenpuumaja ja @tiiasallamarii (valokuvaus)

Facebook-sivultani: Keltainen puumaja

Tiktokista: @keltainenpuumaja

Blogit.fi:stä: Keltainen puumaja 

 

Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan!

Terkuin Tiia,

Korpinkynsi

Horizon -fani

Parhaan kirjoituskynän metsästäjä

ja kuulemma lempeä ja lämmin ihminen.

Jos kiinnostuit kirjan kirjoittamisesta, lue, mistä tämän hetkinen käsikirjoitukseni kertoo?